Petición a: Kövér László Országgyűlés elnöke

A parlament képviselőinek magatartása

0 personas han firmado. Ayúdanos a llegar a las 100 firmas.

A parlament képviselőinek magatartása

Azért fontos, mert az országgyűlés lényege, hogy az ország vezetése minél gördülékenyebben működhessen. Ehhez az összetett politikai érdekeltségű képviselőknek együtt kellene működniük, a közös pontnak az ország érdekének kell lennie, s nem pártérdeknek. Ezért a képviselőknek méltósággal, kulturáltan kellene képviselniük véleményüket, s nem kulturálatlan, felesleges provokációkkal, bekiabálásokkal, vulgáris szavakkal bomlasztani az üléseket, mely nem vezet megegyezésre, kompromisszumra, csak kiélezi az ellentéteket. Évek óta sajnos az ellenzék elfogadhatatlan eszközökkel és módon fejezi ki véleményét, mely mára már teljesen gátlástalanná vált, és megbotránkoztatja mind a kormány, mind az ellenzék szavazóit is. Ezért úgy érzem, hogy szükséges lenne szigorítani a házszabályokat, és a rendzavarásokat határozott fellépéssel visszaszorítani. Valamint az is fontos lenne, hogy számon kérjék azon képviselők távolmaradását, akik rendszeresen nem vesznek részt a parlamenti munkában, ugyanakkor felveszik a pénzt. A rendszeres távollétükkel ugyanis nem képviselik az őket támogató szavazók érdekeit sem.
Kérem hát Kövér László Országgyűlés elnökét, hogy tegye lehetővé a szabályzás szigorítását.

Esta alerta ha sido creada por un ciudadano o una organización independiente de HazteOir.org. HazteOir.org no se hace responsable de su contenido.

¡Firma esta alerta ahora!

Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu e-mail
Introduce tu país
Por favor, introduzca su provincia
HazteOir.org protegerá tu privacidad y te mantendrá informado/a sobre esta y otras campañas.

Petición a: Kövér László Országgyűlés elnöke

Atentamente,
[Tu nombre]

Firma esta alerta ahora

0 personas han firmado. Ayúdanos a llegar a las 100 firmas.